Your cart

Bordbestilling
Det accepteres at afbud skal modtages på dagen inden kl. 13. og søndags bordbestillinger dagen før. Ved manglende afbud kan restauranten sende en regning på 250,- kr. pr. gæst.

Nyhedsbrev

Ved udfyldelse af e-mail giver du The Manifesto, Ringsted tilladelse til at sende markedsføring via e-mails, sms, sociale medier, internet og andre digitale kanaler.

Priser og produkter hos The Manifesto
Alle priser er inkl. moms og er oplyst i danske kroner. Vi tager forbehold for udsolgte varer. Priser på tilbud er kun gældende, så længe vi har det på lager. Der tages forbehold for eventuelle fejl, i form af tastefejl eller opdateringsfejl inkluderet. Skulle det ske at den bestilte vare ikke længere er i sortimentet, forbeholder vi os retten til at annullere ordren. Der kan også være variation, og forskelle i farver i forhold til de billeder der vises på hjemmesiden.

Vi har andre priser på vores take-away drikkevarer end i restauranten. Dette er fordi at de nydes hjemme hos jer selv, hos kollegaer eller venner. Vi giver på den måde lidt ekstra til hyggen derhjemme. Nu og da kører vi med særlige take-away priser, og i så fald vil de fremgå af produktbeskrivelsen. Vi sælger ikke alkohol til personer under 18 år.

Betaling
Efter endt bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Dette er et bevis for at vi har modtaget din ordre. Hvis det uheldige skulle ske, at vi ikke har et eller flere af produkter du har bestilt, får du selvfølgelig beløbet retur.

Ved køb af varer fra vores online butik vil beløbet blive trukket så snart ordren er blevet modtaget og fuldført.

Du kan betale med online med følgende kort: Dankort, VISA/Dankort Mastercard. Vi tilbyder også betaling ved afhentning, og her kan du udover nævnte kort, også betale kontant. Det eneste vi kræver ved afhentning, er at du oplyser dit navn og evt. Telefonnummer.

Bemærk ved betaling med kredit/betalingskort pålægges kortselskabets gebyr på 3 % af transaktionen.

Levering: The Manifesto levere ikke mad ud af huset, Bestilling af take Away afhentes hos The Manifesto Ringsted. Ved køb af gavekort til The Manifesto sendes kortet ikke men kan printes ud når betaling er registreret.

Retur- og fortrydelsesret
Hos The Manifesto giver vi gerne penge retur i op til 30 dage på alle non-food varer købt over nettet. Fristen på 30 dage er gældende fra den dag du har modtaget dine varer. For at returnere varer, skal de være i original emballage, samt uåbnet og ubrugt stand. Vi gør opmærksom på at returnering af varer er for egen regning. Alternativt kan du returnere varen hos The Manifesto. Sender du dine varer med posten, skal dette ske senest 14 dage efter modtagelsen. Sikker betaling online Dansk lovgivning kræver sikker betaling via nettet. Der ligger et fast regelsæt for betaling over nettet, der har til formål at yde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Det er kortudstederens ansvar (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lign.), der har pligt til at betale beløbet tilbage. Kortudstederen kan så bagefter kræve penge fra butikken, der har trukket beløbet. Du kan kontakte os mellem kl. 11-21 på tlf: 60904100 eller via e-mail på info@themanifesto.dk.

Personfølsomme oplysninger
Alle transaktioner gennem themanifesto.dk er krypteret og underlagt gældende lovgivning inden for området. Themanifesto.dk videregiver ikke personfølsomme oplysninger så som navn, adresse, kontonummer, kortoplysninger o.lign. Themanifesto.dk forbeholder sig retten til at opbevare kundedata udelukkende til brug i tilfælde af problemer eller tvivlsspørgsmål i forbindelse med køb eller bestillinger. Læs mere om betingelserne for brug af data her.

TVISTLØSNING/ KLAGEVEJLEDNING

I tilfælde af tvister kan du klage til:

Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme

Kontaktoplysninger:

Ankenævnet for hotel, restaurant og turisme, Vodroffsvej 32, 1900 Frederiksberg C
Mail: kontakt@hrt-ankenaevn.dkwww.hrt-ankenaevn.dk

Med venlig hilsen
The Manifesto

LUKKET PGA SYGDOM

Kære gæst.

Der er nu kommet en afklaring på min sygdom, og det er hjerteskærende og vi er så kede af at meddele, at vi desværre er nødt til at lukke The Manifesto. Uanset hvor meget jeg ønsker at fortsætte kan jeg desværre af helbredsmæssige årsager ikke fortsætte. Jeg har fået konstateret en alvorlig lungesygdom som desværre gør mig uarbejdsdygtig. Jeg vil gøre alt for at The Manifesto kommer til at køre videre med en anden ejer.

Desværre kan jeg på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvornår The Manifesto åbner igen. Så snart vi har en mulig køber annoncerede vi det her på siden.
Vi håber at se dig når vi åbner igen!

Vi beklager eventuelle gener dette måtte medføre! 

De bedste hilsner

The Manifesto