Your cart

Manifestet Om os

Manifestet

Alle fortjener et godt måltid.

Et måltid skabt af den stemning der omgiver dig, de mennesker der samles, de minder der skabes og ikke mindst den mad du nyder. The Manifesto blev grundlagt på troen om, at det gode måltid ikke skal være dyrt, hvor kvalitetsmad til en skarp pris har været grundtanken.

Bærdygtighed

Vi har sidenhen indledt en bæredygtig rejse med omlægning til mere bæredygtige råvare og produktion, med det klare mål at nedbringe klima- og miljøbelastning. I dag tager vi udgangspunkt i mere grønt, mindre kød, økologi og lokale råvarer i sæson, der giver dig den bedste oplevelse hos The Manifesto.

Restaurant

Vi har altid én signaturret på menuen, der kan nydes til en fast lav pris, så alle kan være med.

Vores Ansatte

Hjemmelavet god mad til fornuftige priser

Vores talenter og erfaring er mange, men hos Manifesto er vi forenet af én ting: en lang og traditionsrig passion for Amerikansk madkultur, gæstfrihed og godt humør.

The Manifestos mission er at servere fremragende mad til ualmindelig fornuftige priser. The Manifesto vil være alternativet til aftenmåltidet derhjemme eller hos The Manifesto – Ringsteds naturlige og stemningsfuld samlingspunkt på en tirsdag såvel som en lørdag. Her skal alle føle sig velkommen.

The Manifesto tilbyder en madoplevelse af høj kvalitet med betjening og priser i øjenhøjde. Du kan svinge forbi til en enkelt ret med en øl eller vand. Hos The Manifesto er der plads til livsnyderen, såvel som den studerende, der spiser på et strammere budget, men stadig vil have smæk for skillingen.

The Manifesto er for høj og lav, ung og gammel, storspiseren og smagsnipperen, ham på vandvognen og hende på cocktailtoget med fuld fart mod weekenden. For alle. Kort og godt.

Om restaurantchefen

Justin Coskun Sakarya

Ejer og restaurantchef

Justin har siden han var lille haft en passion for madlavning, hvor fokus har været på gode solide retter i et prisleje hvor alle kan være med.

Justin Coskun Sakarya

Chefen

Justin er en ren madelsker og elsker at lege med de klassiske delikatesser, hvilket også har præget menuen på The Manifesto som bærer præg af både Amerikansk og Dansk madkultur.

Nørregade 12

Adressen

Stedet er, som det ses på skiltet, et gammelt nyrenoveret apotek, der udgør fundamentet for The Manifesto. Steder har særpræget charme og ikke mindst, masser af god og lækker mad.

Maden på Manifesto

Maden

Maden er ikke til at misse. Menuen bærer præg af lækre retter og langtidsstegte ribs der kan få enhver mund til at løbe i vand. Udover ribs er der også burgere, klassiske danske retter og lækre desserter og meget mere på menukortet.

LUKKET PGA SYGDOM

Kære gæst.

Der er nu kommet en afklaring på min sygdom, og det er hjerteskærende og vi er så kede af at meddele, at vi desværre er nødt til at lukke The Manifesto. Uanset hvor meget jeg ønsker at fortsætte kan jeg desværre af helbredsmæssige årsager ikke fortsætte. Jeg har fået konstateret en alvorlig lungesygdom som desværre gør mig uarbejdsdygtig. Jeg vil gøre alt for at The Manifesto kommer til at køre videre med en anden ejer.

Desværre kan jeg på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvornår The Manifesto åbner igen. Så snart vi har en mulig køber annoncerede vi det her på siden.
Vi håber at se dig når vi åbner igen!

Vi beklager eventuelle gener dette måtte medføre! 

De bedste hilsner

The Manifesto