Your cart

Opdag vores BBQ Menu

Vores menu består kun af de lækreste retter inspireret af den Amerikanske barbeque-kultur kombineret med solide danske madtraditioner – kun hos Manifesto Ringsted.

Pulled Burgere

Pulled Pork Burger

kr. 119

Med crispy coleslaw salat og Pulled pork.

Pulled Chicken Burger

kr. 119

Med crispy coleslaw salat og pulled Chicken.

Klassikeren

Pulled Beef Burger

kr. 119

Med crispy coleslaw salat og pulled Beef.

Pulled Salmon Burger

kr. 119

Med crispy coleslaw salat og pulled Salmon.

Pulled Jackfruit Burger

kr. 119

Med crispy coleslaw salat og pulled Jackfruit.

Manifesto Signaturburgere

Bacon & Cheeseburger

kr. 119

Manifestos signaturburger er en af vores favoritter. Kombinationen af hjemmelavet dip, en sprød briochebolle, bacon, ost og vores eget hakkede kød får smagsløgene til at løbe i vand

Kyllingeburger (tilkøb bacon +10)

kr. 119

Der er intet bedre end burgere. Manifestos signaturburger med kylling kan redde enhver tømmermændsdag. Hvis det er ekstra slemt kan man tilkøbe bacon for den ultimative burger

Veggie burger (vegetar)

kr. 119

Intet kød – intet problem. Vores veggie burger giver dig den samme smagsoplevelse som en almindelig burger, bare uden den dårlige samvittighed. Vi bruger de bedste råvarer for at give dig den bedste oplevelse

VOReS FAVORIT

Manifesto Combi

fra kr. 159

Vælg din favoritret og kombiner den med en af de lækre valgmuligheder for et måltid der med garanti gør dig mæt.

Gælder for alle pulled burgere, signaturburgere og flæskestegssandwich.
NB. Alle fries krydres med kryddersalt

+ Almindelige fries (kr. 159,-)
+ Pommes og sodavand (kr. 179,-)
+ Pommes, sodavand og vælg mellem salat eller dessert (kr. 229,-)

Sandwiches

Flæskestegssandwich

kr. 119

Flæskestegssandwich med rødkål, sennepsdressing og hjemmelavet agurkesalat – en ægte lækkerbisken

Bearnaise burger

kr. 129

Hakkebøf med brioche bolle, bearnaise, hjertesalat, syltede rødløg, agurkesalat og semi-dried cherrytomat!

Bøfsandwich

kr. 129

En lækker bøfsandwich med bløde løg, som får din mund til at løbe i vand – en sikker vinder hver gang.

Pesto Burger

kr. 129

Hakkebøf med brioche bolle, mayonnaise, Pesto, semi dried cherrytomat, syltede rødløg, bøf mozzarella

Månedens retter

BESTSELLER

Biksemad

kr. 89

Månedens ret står på klassisk dansk biksemad af de bedste råvarer, præcis som mor lavede den. Hos os får du en lækker biksemad til en fast lav pris hele måneden og vi lover dig, at du kommer ikke til at gå sulten i seng (Spejlæg +10,-).

Avokadosalat

kr. 79

Denne måneds salat er en lækker blanding af bønner Denne måneds salat er en lækker blanding af avocado, babymix, semi dried cherry tomater, syltede rødløg, edamame bønner i en honning/dijon vinaigrette med cashewnødder og rugbrødskrummer på toppen

Chokolademousse

kr. 69

Månedens dessert er en fantastisk chokolademousse med friske bær, sprøde karamelmandler og skovsyre der giver en helt fantastisk smagsoplevelse.
 

BBQ Retter

Ægte barbeque

Spareribs

fra kr. 159

Ægte Amerikanske spareribs med pommes, coleslaw salat og BBQ dip, der får din mund til at løbe i vand
ca. 400 g. for 159,- / ca. 600 g. for 209,- / ca. 800 g. for 259,- vægt angivet i rå tilstand!

BBQ Chickenwings

fra kr. 119

BBQ Chickenwings med pommes, coleslaw salat og BBQ sauce, der får din mund til at løbe i vandr.

½ Grillkylling

kr. 129,-

½ Grillkylling med pommes, hjemmelavede syltede agurker, rabarberkompot og god Dansk hjemmelavet remoulade

Fish’n’Chips

Kr. 119

Fish’n’Chips á la Manifesto med pommes, sauce tartare., cornichoner, frisk dild og citron. Vi kan i tilfælde af at have udsolgt af de hjemmelavede servere vi hjemkøbte

Alm. Retter

Kyllingenuggets

kr. 99

6 stk hjemmelavede klassiske kyllingenuggets med pommes, ketchup og mayonnaise til enhver smag. Vi kan i tilfælde af at have udsolgt af de hjemmelavede servere hjemkøbte.

Gourmet hotdog

kr. 79

Hvem kan ikke altid køre en indianer i brød ned? – Hvorfor så ikke prøve den i en ultralækker udgave, som får den lokale pøllemand til at græde af glæde. Luksus pølser, friskbagt brioche og de lækreste topping bliver til den bedste hotdog du længe har smagt.

Corndog

kr. 89

Pindemadder for mænd (og børn): Amerikanske Corndogs! En mega klassiker – Den amerikanske corndog! Vi snakker om klassikeren fra Texas – det “teaxkanske pølsebrød” om man vil: Corn Dogs… på en pind. Indeholder 2 stk. pølser

Dansk Pølsemix

kr. 89

Nogen kalder den Jyllands nationalret. Andre kalder den tømmermændsretten over alle tømmermændsretter. Det er alt det gode fra en grillbar, som er mixet sammen i en stor portion. Vi har de salte pølser og de sprøde pomfritter, den søde ketchup og stærke løg. Så kan man jo ikke bede om mere vel?

Wienerschnitzel

kr. 199

En ægte delikatesse. Wienerschnitzlen er en tysk favorit der med garanti kan dæmpe selv den værste sult. Manifestos wienerschnitzel er med ærter, dreng, stegte kartofler og brun sovs.

Hakkebøf med bløde løg!

kr. 139

Hakkebøf 180 g. med bløde løg, agurkesalat, petit kartofler og brunsovs. Steges medium med mindre andet ønskes.

Har du allergier eller andre specifikke behov, så hjælper vores køkken med at finde en løsning. Skriv det gerne i bestillingen eller fortæl din tjener det ved ankomst, så vi kan sørge for at du får den bedste oplevelse muligt.

Vores leverandører

Vi samarbejder med lokale leverandører og landmænd for at sikre den højeste kvalitet på vores råvarer. Vi støtter lokalmiljøet og er af den overbevisning, at ingen ret er bedre end dens ingredienser.

Udover råvarer af højeste kvalitet, stræber vi efter en bæredygtig produktion, hvor vi løbende arbejder mod at sikre, at vores retter både smager godt og ikke har en unødvendig indvirkning på klimaet.

The Manifesto er godt for både mund og sjæl.

Vores madfilosofi

The Manifesto er bygget omkring en fast filosofi om gode solide retter med et klassisk Dansk islæt. Vi kombinerer de lækreste køkkener og sørger for at der altid er noget til enhver smag.

Vi opdaterer menukortet hver måned, med månedens retter, hvor du nemt og billigt kan få både forret, hovedret og dessert til en fast lav pris.

eller ring til os på

+45 60 90 41 00

LUKKET PGA SYGDOM

Kære gæst.

Der er nu kommet en afklaring på min sygdom, og det er hjerteskærende og vi er så kede af at meddele, at vi desværre er nødt til at lukke The Manifesto. Uanset hvor meget jeg ønsker at fortsætte kan jeg desværre af helbredsmæssige årsager ikke fortsætte. Jeg har fået konstateret en alvorlig lungesygdom som desværre gør mig uarbejdsdygtig. Jeg vil gøre alt for at The Manifesto kommer til at køre videre med en anden ejer.

Desværre kan jeg på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvornår The Manifesto åbner igen. Så snart vi har en mulig køber annoncerede vi det her på siden.
Vi håber at se dig når vi åbner igen!

Vi beklager eventuelle gener dette måtte medføre! 

De bedste hilsner

The Manifesto